JUHARLIGET.HU

15 lakásos társasház építés

5100 Jászberény, Szelei út 19.

Hrsz.: 4248

Email: info@juharliget.hu

Részletes információk

A Jászberény Szelei út 19 szám alatt épülő új, 15 lakásos „Juharliget” társasház bárki számára ideális otthont kínál.

Az épülő társasház a jászberényi kórházzal szemben helyezkedik el, a városközponttól ideális távolságra, nyugodt, biztonságos, élhető közegben, minden közszolgáltatás karnyújtásnyira elérhető. Stílusával, építészeti megoldásaival meg fogja határozni az épített és természeti környezetét.

A társasházban kizárólag lakások találhatók, kereskedelmi tevékenység nem zavarja a lakók nyugalmát. A ház belső udvara zárt, parkosított lesz, minden lakáshoz egy saját parkoló tartozik, további ingyenes parkolóhelyek közterületen is vannak. Az épület földszintjén minden lakáshoz önálló tároló tartozik.

Az épülő társasház a legmagasabb elvárásoknak is megfelel, részleteiben kidolgozott, magas műszaki színvonalú, energia hatékonysága kiemelkedő. Az épület jellemző tájolása D – Ny, napfényes, világos lakások jellemzik.

A 15 lakás közül az egyedülállóktól a nagycsaládosokig mindenki megtalálhatja a számára legjobbat, méretben, elhelyezkedésben, árban. A lakások belső kialakításánál a vásárlók egyedi igényeit, elképzeléseit – az építészeti adottságok betartása mellett – maximálisan figyelembe vesszük.

A társasház szerkezeti kialakítása után az egyes lakásokhoz tartozó kiviteli tervek elkészítése és a kivitelezés folyamatosan zajlik a vásárlókkal megkötött szerződések alapján. A szerződéskötés előtt részletesen egyeztetésre kerül minden szerződéses feltétel, az építés műszaki, jogi és pénzügyi folyamata, a szerződés ideje alatt minden vevővel folyamatos a kapcsolttartás.

A lakások várható műszaki átadása és azt követő használatba vétele 2019 év III. – IV. negyedévében várható.

Kérjük, tanulmányozza az oldalon lévő további információkat, dokumentumokat a megfelelő lakás kiválasztásához. Oldalunkat folyamatosan frissítjük, hogy Ön mindig naprakész információk alapján tudjon dönteni.

Érdeklődését elsősorban az info@juharliget.hu címen várjuk, itt minden felmerülő kérdésére a lehető legrövidebb idő alatt válaszolunk. Természetesen telefonon, valamint időpont egyeztetés után személyesen is adunk tájékoztatást.